Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestolax med limesås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En superenkel, snabb och underbart god lax-rätt som passar både i vardagen och på helgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina laxfiléerna. Lägg dem sedan i en ugnssäker form och bre över pesto på varje filé. Tillaga i ugn, 200 grader i ca 15 min.
  2. Medan fisken är i ugnen kan du göra lime-såsen. Tvätta av limen. Riv sedan skalet och blanda ner det i creme fraichen. He sedan i salt och citronpeppar efter smak.
  3. Servera med kokt potatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.