Toppengoda! Man kan ha andra fyllningar i också.
Instruktioner
- Ugn: 200°
- Mät upp fett och vatten i en kastrull och låt koka upp.
- Tillsätt mjölet under vispning och fortsätt tills smeten släpper kanten. Dra kastrullen från plattan och tillsätt äggen under fortsatt vispning.
- Klicka ut matskedsstora klickar av smeten på en plåt täckt med bakplåtspapper.
- Skjut in plåten mitt i ugnen och grädda i ca 25 minuter. Stäng av ugnen och låt petits chouxerna stå kvar i ytterligare 5 minuter.
- Blanda mjölk, maizena, sötningsmedel och citronskal i en kastrull, och låt koka upp under omrörning tills blandningen tjocknar.
- Tillsätt äggulorna under fortsatt omrörning
- Klipp eller skär en hatt av de avsvalnade bakverken och fördela krämen. Lägg på hatten och servera.
Publicerat den
6 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
lättströ