Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pias laxpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Laxpaj med spenat, lök, soltorkade tomater och pinjenötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen i matberedare och kör ihop till en pajdeg. Tryck ut i pajform. Låt vila i kylen ca 15 min. Förgrädda i 225 grader ca 10 minuter.
  2. Tina spenaten och låt den rinna av. Skala och hacka löken. Fräs den och spenaten i smör några minuter.
  3. Lägg lök, spenat, lax och soltorkade tomater i pajskalet. Strö över ost och pinjenötter. Vispa ihop grädde och ägg, salta och peppra. Häll äggstanningen i pajformen. Grädda i mitten av ugnen tills pajen stelnat och fått fin färg ca 30-40 minuter.
  4. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.