Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pirogfyllning m skinka

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Enkel och god fyllning till piroger (Deg - se grundrecept pirogdeg). Kan ätas både kalla och varma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten om den är fryst och krama ur lite av vätskan. Krydda lite i taget med muskot och peppar och smaka av. Blanda strimlad skinka/kassler med spenaten och smula sedan ner fetaosten.
  2. Klicka ut ca 2-3 msk på varje "pirogdegsrundel". Vik ihop. Pensla med ägg och grädda i mitten av ugnen ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.