En överraskande men mycket god smakkombination i klassiskt brownieformat. Dessa brownies håller en vecka om de förvaras i ett lufttätt kärl.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag bytte ut blockchokladen mot 70% choklad, mycket smarrigare...:) Vi ökade till 150 g torkade tranbär och sänkte värmen till 175°, kakan blev inte så torr då. Jag känner snarare för att kakan räcker till 20 personer. Vill man piffa till kakan lite ytterligare serverar man den med vispgrädde eller vaniljglass till.
Det står att man ska vända ner mjöl, men jag kan inte se att mjöl är medtaget bland ingredienserna, så hur mycket? Ska det verkligen vara både muscovadosocker och strösocker, det låter i mina öron väldigt sött.