Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pocherad ryggfilé av piggvar med senapshollandaise

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Pocherad fisk är alltid försiktigt anrättad. I detta fall en färsk ryggfilé av piggvar som får sjuda en kort stund.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg piggvarsfilén i en kastrull med kallt vatten och lite salt. Värm, sjud - så snart vattnet börjar koka, drag av värmen och låt vila i 5 minuter. Servera genast.
  2. Koka potatisen under tiden.
  3. Gör såsen i vattenbad - se mitt recept på senapshollandaise. Håll ljummen.
  4. Tag bort skinnet på piggvarsfilén med hjälp av två gafflar eller dessertskedar, lägg upp portionen på varm tallrik och servera med potatisen och hollandaisen bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.