Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad piggvar med citronpotatisblanquette

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jag jobbade på Bistro Nr 5 i Bath där vi genom att slå våra kloka huvuden ihop kom fram till denna rätt inför ett bröllop. Uppskattat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Citronpotatisblanquette: Koka potatisen. Värm smör, mjölk och grädde. Pressa potatisen och gör en lös och luftig puré. Smaksätt med salt, vitpeppar och rivet citronskal.
  2. Ansjovisskum: Mixa i ansjovis och gräslök i vitvinssåsen. Smaka av med salt och vitpeppar. Skumma upp med stavmixer vid serveringen.
  3. Stek piggvaren i smör. Smaka av med salt och peppar. Servera med dillslungade morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.