Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polpette

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Polpette är italienska köttbullar kryddade med parmesanost och citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg brödet i blöt i 1 dl kallt vatten 5 minuter. Ta upp och krama ur det och blanda med köttfärs, ägg och mjölk.
  2. Arbeta färsen väl och blanda med parmesanost, salt och peppar, smaksätt färsen med rivet citronskal och citronsaft.
  3. Forma till bullar och stek i olivolja. Pressa lite citronsaft över dem och servera med nykokt tagliatelle och riven parmesanost

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.