Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polsk kycklingsoppa Rosol

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel och god soppa

Ingredienser

Instruktioner

tvätta kycklingen o lägg i grytan. Skala morötter, palsternakor o seleri o skär i 5 cm bitar samma med purjolöken. Häll vatten typ så grytan blir full lägg kryddorna i vattnet. Sjud den typ 1- 11/2 timma. Skumma kanske lite från början. Man kan servera med nudlar eller som den är. Smacznego !!!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • pingu 24 mars 2008

    Mums! Har nu lagat denna både som förrätt (till fest) och huvudrätt (som vardagsmat) och den passar lika bra vilket som:) Senast gjorde jag på filéer och barnen åt som utsvultna vargar.

  • flibelbas 28 maj 2008

    Tar man en hel kyckling och tar bort kycklingen när den kokat färdigt , häller i lite tunn pasta i soppan . Ta bort köttet på kycklingen stek lök i en gryta, lägg i köttet fräs lite, häll på vatten, koka upp, ta höns buljong, skiva i morötter och palsternacka, koka, gör redning på mjölk o mjöl, häll i, krydda med salt peppar och oregano, (riv morötter och äpplen blanda) servera med kokt potatis vips så har du både för och huvud rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.