- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En riktigt god och fräsch förrätt med asiatisk kryddsättning. Pomelon ser ut som en stor grapefrukt, men den är sötare och mer krispig än saftig.
Instruktioner
- Skala och filéa pomelon så att du får hinnfria klyftor. Skär klyftorna i grova bitar.
- Hacka chili och lägg chilihacket i en mortel med socker. Stöt till ett fint mos och blanda sedan med fisksås och saften från limen.
- Skiva schalottenlök mycket tunt.
- Finhacka koriander. Halvera och kärna ur avokado.
Skär avokadoköttet i 1 cm stora tärningar.
- Blanda löken, koriandern och chiliblandningen med ingefäran, pomelon och avokadon i en bunke.
Skala räkor.
- Fördela salladen i fyra serveringsglas och toppa med räkorna.
Publicerat den
27 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar