Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

PORTVINSSÅS

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

TILL KALKONEN.

Ingredienser

Instruktioner

1. SILA SKYN FRÅN KALKONEN OCH MÄT UPP DEN. FYLL PÅ MED HÖNSBULJONG SÅ DET BLIR CA 7 DL. 2. SMÄLTMATFETTET OCH TILLSÄTT MJÖLET. RÖR OM. SPÄD MED VÄTSKAN OCH CREME FRACHIE. LÅT DET KOKA UNDER FORTSATT OMRÖRNING CA 3 MIN. SMAKA AV MED TOMATPURE, PORTVIN, SALT OCH PEPPAR.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.