Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och laxsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra att ha med sig i det fria!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa potatisen och koka den i saltat vatten ca 15 min eller tills den är mjuk. Häll av vattnet. Dela potatisen i bitar.
  2. Skölj och bryt mangolden i mindre bitar. Halvera gurkan på längden, ta ur kärnhuset och skär i skivor. Ansa rädisor och skär dem i klyftor. Skiva knipplökarna, använd även blasten.
  3. Lägg alla ingredienser vackert i en form och ringla olivolja och pressa citron över. Lägg på dragonkvistar och strö över gourmetsalt och svartpeppar.
  4. Servera bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.