Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och primörsallad

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Passar till midsommarbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten ca 20 minuter. Häll av vattnet och låt svalna.
  2. Skär av knopparna på sparrisen och koka stjälkarna i lättsaltat vatten ca 2 minuter. Använd en potatis- eller sparrisskalare och hyvla ner stjälkarna från topp till botten i långa band. Salta lätt och slå på olja och vinäger. Marinera i 30 minuter.
  3. Blanda samman potatis, sparrisband, knoppar, rädisor, kål, lök, örter och kapris. Krydda med peppar. Smaka av om mer salt behövs.
  4. Vänd i spenaten strax för servering. Servera salladen rumstempererad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.