Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och räkcurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera hettan i rätten genom att använda så många chili du vill och anpassa mängden ingefära, spiskummin och koriander efter egen smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och hacka chili och paprika. Skala och riv ingefäran. Hacka löken och krossa vitlöken. Värm oljan i en stor stekpanna och fräs lök, vitlök, chili, paprika och kryddor i 3 minuter. Låt det inte ta färg.
  2. Skala och hacka tomaterna, skrubba och tärna potatisen. Rör i vinäger, tomater och potatis i stekpannan och lägg på ett lock och sjud på medelvärme i 15 minuter. Rör om då och då.
  3. Lägg i räkorna och låt puttra i 5 minuter. Rör i koriandern eller persilja och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.