Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och sellerisoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt syrlig soppa med krämig konsistens. Rotsellerins kraftiga smak blir mycket mildare av kokningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala grönsakerna och skär selleri och potatis i mindre bitar. Hacka löken. Fräs löken mjuk i oljan. Tillsätt selleri och potatis, häll på vin, vatten och buljongtärningar. Koka upp och låt koka tills sellerin och potatisen är riktigt mjuk, ca 20 min. Mixa soppan slät med mixerstav.
  2. Smaka av med salt och peppar.Serveras med citron- och gräslökskräm

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.