Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiskaka med edamamekräm

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Frasig potatiskaka tillsammans med en len och grön kräm. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv bakpotatisen grovt. Blanda med finriven vitlök, kryddor och smulad fetaost.
  2. Smält 1 msk smör i en panna på medelvärme. Platta ut potatisblandningen i pannan och stek 7-10 minuter, vakta så att den inte bränns. Vänd genom att vända upp kakan på ett fat eller stort lock. Låt den sedan glida ner i pannan igen med resterande smör. Stek ca 10 minuter till.
  3. Koka bönorna i saltat vatten ca 5 minuter. Låt rinna av och mixa med créme fraiche. Smaka av med timjan,s alt och peppar.
  4. Servera potatiskakan med krämen, tomater och rucolasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.