Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad á la Monika

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Underbart god potatissallad som jag själv gjort. Servera rostbiff, kassler eller kyckling till, så blir det rena festen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna den kokta kalla potatisen. Tvätta, skiva och hacka purjolöken. Hacka persiljan och paprikan fint. Vispa grädden. Ta en stor skål och lägg i tärnad potatis, hackad purjolök, paprika och persilja. Blanda i alla övriga ingredienserna och rör om väl. Smaka av med kryddorna. Ta mer majonäs och senap om du känner för det. OBS! Det skall vara ganska mycket svartpeppar i. Låt potatissalladen stå ett dygn och dra, innan du serverar den.
  2. Servera skivad kassler, rostbiff, örtkryddad kycklingfilé eller kycklingklubbor till. Bjud även en grönsallad till denna rätt. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.