Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med pesto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färskpotatisen hör midsommaren till. Här i en härligt smakrik potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt svalna. Skär i bitar.
  2. Skölj mangolden och riv den i mindre bitar.
  3. Rör ihop peston och créme fraiche i en bunke. Blanda ner osten. Smaka av med salt.
  4. Vänd varsamt ner potatisen och mangolden. Salta och peppra. Strö över pinjenötter och ringla över lite olivolja.
  5. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.