Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prästgårdens pepparkaka

 
Skriv ut

Jättegod! Farmor använde alltid detta receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en avlång form el. hålform , ca 1 1/2 liter. smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt gräddfilen, matfettet, kryddorna och mjölet blandat med bikarbonat eller bakpulvret. Häll smeten i formen. grädda i nedre delen av ugnen 175 grader, ca 45 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.