Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pulled lax med ananassalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En otroligt fräsch laxrätt med en läcker och sötstark ananassalsa. Grilla gärna laxen i foliepaket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp laxen med skinnsidan neråt. Blanda ingefära med vitlök och bred på laxen. Riv över limeskal och strö över salt, chiliflakes och peppar. Grilla laxen med skinnsidan neråt på indirekt glöd under lock (gärna på grillnät) till en innertemperatur på 47 grader.
  2. Blanda alla ingredienser till salsan och smaka av med salt.
  3. Dra laxen i bitar med en gaffel och servera i salladsblad med ananassalsan, koriander och klyftad lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.