Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pulled Pork-sliders

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Naggande goda miniburgare med supergod sås!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Skala, dela och skär löken i klyftor. Skala och krossa vitlöken lätt med knivbladet. Blanda muscovadosocker, spiskummin, koriander, paprikapulver anchochilipulver och timjan i en skål. Gnid med fingrarna så att rubben blir lite fuktig.
  3. Krydda köttet med 2 tsk salt och 2 krm peppar. Gnid/klappa in rubben runt om. Lägg köttet i en ugnssäker gryta med lock. Tillsätt lök, vitlök, BBQ-sås och vinäger. Lägg på locket och ställ in grytan i nedre delen av ugnen 4-5 timmar. Vänd köttet och ös det 1-2 gånger under tiden med såsen som bildas.
  4. Ta upp köttet. Koka ihop såsen ca 20 minuter utan lock till en tjock glaze. Dra köttet i mindre bitar med hjälp av två gafflar. Rosta/grilla bröden. Lägg pulled pork mellan bröden. Ringla över såsen från grytan. Toppa med saltgurka, picklad rödlök och coleslaw. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.