Naggande goda miniburgare med supergod sås!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Skala, dela och skär löken i klyftor. Skala och krossa vitlöken lätt med knivbladet. Blanda muscovadosocker, spiskummin, koriander, paprikapulver
anchochilipulver och timjan i en skål. Gnid med fingrarna så att rubben blir lite fuktig.
- Krydda köttet med 2 tsk salt och 2 krm peppar. Gnid/klappa in rubben runt om. Lägg köttet i en ugnssäker gryta med lock. Tillsätt lök, vitlök, BBQ-sås och vinäger. Lägg på locket och ställ in grytan i nedre delen av ugnen 4-5 timmar. Vänd köttet och ös det 1-2 gånger under tiden med såsen som bildas.
- Ta upp köttet. Koka ihop såsen ca 20 minuter utan lock till en tjock glaze. Dra köttet i mindre bitar med hjälp av två gafflar. Rosta/grilla bröden. Lägg pulled pork mellan bröden. Ringla över såsen från grytan. Toppa med saltgurka, picklad rödlök och coleslaw.
Servera!
Publicerat den
1 juni 2016
Liknande recept
Skriv kommentar