Gott med olika sorters "gryn" på menyn.
Prova.
Instruktioner
- Tvätta citronen och riv skalet.
- Skala skockorna, skiva tunt och lägg i en bunke med vatten och saften från halva citronen. (Det är för att de inte ska mörkna.)
- Klappa skockaskivorna torra med en handduk. Stek dem i olivoljan tillsammans med timjanen i en stor stekpanna. Salta och peppra. Stek på rätt svag värme tills skivorna mjuknat och fått fin färg.
- Koka quinoan. Gör som det står på paketet. Hacka dillen och gräslöken.
- Blanda ner i yoghurten i en skål tillsammans med det rivna citronskalet och senapen. Smaka av med pressad citron och salt.
- Koka sockerärtorna någon minut. Skär laxen i strimlor.
- Lägg upp quinoan på fat och toppa med stekta skockor, sockerärtor, laxstrimmel och yoghurtsåsen.
Publicerat den
12 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar