Rabarber och ingefära är en utsökt kombination.
Instruktioner
- Gre 18 muffins
- Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 18 muffinsformar gärna i muffinsplåt. Vispa samman alla muffinsingredienser utom rabarbern i en medelstor skål med elvisp till en jämn slät, ljus smet. Skeda smet i formarna. Grädda i 20 minuter. Ta ut plåtarna och låt svalna i 5 minuter. Låt muffinsen svalna på galler. Gröp ur ett litet hål i varje muffins och fyll med i tsk kokt rabarber.
- Glasyren. Vispa hastigt samman färskost och florsocker till en mjuk och krämig smet, tillsätt limesaft, mald ingefära och kanderad ingefära och blanda väl. Skeda glasyr över muffinsen.
- Förvara utan glasyr i lufttät burk i upp till 3 dagar eller i frys i upp till 3 månader.
Publicerat den
11 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar