Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber- och jordgubbskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott med en kräm till mellanmål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg rabarber, vatten och socker i en kastrull och koka dem knappt mjuka under lock. Tillsätt sedan jordgubbarna och koka ytterligare 1 minut.
  2. Rör ut potatismjölet i lite kallt vatten och häll ned i krämen i en fin stråle. Rör under tiden. Koka upp på nytt.
  3. Häll upp krämen och sockra på ytan så att den inte skinnar sig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.