Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbskräm

(1 kommentar)  
Jordgubbskräm Jordgubbskräm
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta är bara så gott! Älskar hemmakokt kräm!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och snoppa jordgubbarna. Koka dem mjuka 2-3 minuter i vatten. OBS inte för länge för då kokar bären helt sönder! Smaka av med socker.
  2. Rör ut majsstärkelsen i vatten. Häll redningen i krämen under omrörning. Koka krämen i en minut. Ta av och låt svalna och avnjuten med gräddmjölk!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evahellstrom 10 augusti 2009

    Jättegott - och lättlagat! Tog 8 msk istället för 5 msk socker till mina frysta jordgubbar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.