Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarfrukt med luftig jordgubbskräm

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Det går att byta ut vaniljstång mot 2 tsk vaniljsocker i denna härliga fruktefterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala apelsiner, kiwi och ananas. Kärna ur vindruvor och nektariner. Skär frukten i bitar och blanda i en skål tillsammans med blåbär och hallon.
  2. Smält smöret i en stekpanna och tillsätt socker och nötter. Fräs tills sockret smält och nötterna karamelliserats. Låt kallna. Hacka nötterna grovt och strö dem över salladen.
  3. Snoppa jordgubbarna och hacka dem grovt. Halvera och skrapa fröna ur vaniljstången. Vispa grädden med vaniljfröna. Vänd ner jordgubbshacket. Servera fruktsalladen med jordgubbskrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.