Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber- och jordgubbssherbet

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Syrliga rabarber och söta jordgubbar blir en svalkande avslutning på middagen. Sherbet är sorbet delvis gjord på mjölk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarbern i bitar. Koka den med socker och honung 5-10 minuter till simmig konsistens. Låt kallna.
  2. Mixa jordgubbar och rabarber till en slät smet. Rör i mjölk och ev likör. Kör i glassmaskin till en krämig konsistens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.