Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber- och svartvinbärsdessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär rabarbern i stavar (3 x 3 mm) eller bitar.
  2. Blanda vinbär, vatten, socker och vinäger, koka i 2 minuter och red av lätt med potatismjöl utrört i kallt vatten.
  3. Lyft av kastrullen från spisen och vänd omedelbart ner rabarbern.
  4. Sockra lätt på ytan så det inte bildas skinn.
  5. Servera med vaniljglass eller en matsked lätt vispad grädde smaksatt med lite strösocker och stött kardemumma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.