Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och champinjonpaj med fluffigt täcke

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god och lite annorlunda paj. Gjort den flera gånger alltid omtyckt.

Ingredienser

Instruktioner

Gör pajdegen. Klä en pajform. Grädda ca 15 min i 200 grader. Lägg räkorna i pajskalet. Häll på stuvningen. Gör marängtäcket och klicka det över stuvningen. Gratinera i ugnen ca 10 min. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Majaj 19 november 2008

    Den här pajen blev ett fjasko! ingen ägg i stanningen? allt rann ju bara ur! Har jag gjort fel?

  • Karin50 8 december 2008

    majaj du kanske glömde vispa vitan hårt mvh karin50

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.