Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk och curryris med fiskpinnar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fiskpinnar är snabbt, gott och lättlagat. Här får fiskpinnarna ett lyft med currydoftande ris med lyxiga räkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och vitlöken. Hacka salladslöken. Hetta upp olja i en gryta och lägg i löken. Låt fräsa någon minut.
  2. Lägg sedan i riset och låt fräsa med några minuter under omrörning. Slå på vatten och curry och låt kokta efter anvisningen på paketet.
  3. Stek fiskpinnarna och skala räkorna.
  4. Vänd ner créme fraiche i riset och krydda med salt och peppar.
  5. Toppa med räkorna och servera till fiskpinnarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.