Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och pepparrotsfyllda ägg

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen i ca 8 minuter. Kyl dem sedan i kallt vatten och skala dem. Skala räkorna. Lägg undan ca 16 stycker räkor till garnering. Finhacka sedan resten av räkorna.
  2. Dela äggen på mitten och gröp sedan ut gulan ur äggen. Ställ äggvitehalvorna på ett fat. Blanda gulan med de finhackade räkorna, lätt crème fraiche, pepparrot och gräslök. Smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Fördela röran över ägghalvorna och garnera med räkorna du sparade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.