Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk och skinktårta.

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kan serveras som förrätt eller till buffén eller varför inte till kvällstéet!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, bakpulver och salt. Finfördela det kalla smöret i mjölblandningen. Tillsätt vattnet. Rör snabbt ihop degen. Låt den stå på kall plats en stund före utbakningen. Kavla ut degen ½ cm tjock. Skär den till två fyrkantiga bottnar. Grädda i 250 grader 8-10 min. Rör varsamt ihop alla ingredienserna till fyllningen. Lägg ihop de kallnade bottnarna med fyllning mellan. Garnera strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.