Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkfyllda minikrustader

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Får de stå för länge mjuknar krustaderna. Smakar mycket gott till ett glas vitt mousserande, Rotary. Var försiktig med chilin eller uteslut den.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Skölj sallatsbladen Lägg minikrustaderna på en bricka. Lägg en liten bit sallat i botten på varje krustad och fyll dem med räkost och räkor. Krydda lite chilikrydda och garnera med dillkvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.