Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Räkgryta med lite hetta.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka löken. Skala, kärna ur och hacka äpplet. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs löken mjuk och glansig i lite margarin tillsammans med curryn. Rör i äpplet och paprikan och låt det fräsa en stund. Tillsätt paprikapulver, krossade tomater, pressad vitlök, salt, peppar och cayennepeppar. Låt allt småputtra under lock ca 15 minuter. Rör om då och då. Är räkorna djupfrysta så tina och skala dem. Hit går det bra att förbereda i god tid. Hetta upp såsen och tillsätt grädden. Låt det koka upp på nytt. Blanda ner räkorna och låt dem bli genomvarma men låt det inte koka. Smaka av. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.