Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor Barceloneta

 
Skriv ut

Smakstarka räkor med varma vitlöks- och tomtbröd. Hett och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Fräs lök och vitlök i 2 msk av oljan utan att bryna. Dofta över mjöl och paprika och späd med tomat, vin och buljong. Krydda och låt sjuda 4-5 minuter.
  2. Värm resten av oljan i en liten pappan. Vänd snabbt räkorna i den varma oljan och rör sedan ner dem i såsen.
  3. Vitlöks- och tomatbröd: Blanda krossad vitlök och olja. Rosta brödet och pensla båda sidor med olja-vitlök. Dela tomaten på tvären och gnid med snittytan över de varma bröden. Servera genas eller värm på torr plåt i 200° några minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.