Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor orientaliska

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En mumsig fredagsrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Skölj och ansa paprikor och purjolök och skär i strimlor. Fräs grönsakerna i smör, rör i vitlöken och strö över curry. Späd med vin och grädde.
  2. Blanda i tomaterna, skurna i mindre bitar.
  3. Smaksätt med kryddor och fiskbuljongtärning. Låt såsen koka ihop en stund. Blanda ner räkorna och värm ett par minuter, inte längre för då blir räkorna sega.
  4. Servera med vitlöksbröd och kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.