Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räktoppad bruschetta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bruschetta med päron och räkor - en perfekt aptitretare på bjudningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ringla lite olivolja över bröden och rosta i stekpanna.
  2. Finhacka salladslöken och blanda med färskosten och citronskalet. Bre röran på brödskivorna.
  3. Grovhacka räkorna. Skala päronet och skär det i små tärningar. Blanda med rättikan, dillen och räkorna. Salta och peppra. Fördela blandningen på bruschettorna och servera som en förrätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.