Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggmunk med korngryn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stekt rimmat fläsk, korv ,kassler eller det du tycker som är gott till. Barnbarnens favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka korngryn, 7dl vatten och 1/2 tsk salt i 30 minuter. Låt svalna.
  2. Vispa ägg, salt och socker. Tillsätt 2 dl vatten och mjöl och rör till en jämn smet. Rör i mjölken, lite i taget. Tillsätt fettet och korngrynen, grädda raggmunken på båda sidor, gärna i teflon- eller titanpanna. Godast blir de om de är tunna, gärna med lite "spetskant"

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.