Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råraka med löjrom, Rökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En underbar liten förrätt. Serveras omgående.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv potatisen grovt. "skölj i kallt vatten". Forma den rivna potatisen till kakor. Stek potatis "kakorna" i panna, lägg en liten klick smör över.
  2. Vänd och stek andra sidan. Krydda med salt och peppar. Stek ytterligare tills de blir krispiga.
  3. Lägg på tallrikarna kakor, lök, lax,, crème fraiche, romkorn och Västerbottenost. Garnera med citron och dill

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.