Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårakor med sweet chilikräm och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktiga munsbitar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv potatisarna grovt. Blanda med ägg, salt och peppar. Hetta upp smöret i en stekpanna och klicka ut smeten i tunna rårakor. Stek på medelvärme ca 2 minuter på varje sida.
  2. Rör ihop yoghurt, sweet chilisås och finhackad purjolök. Skala räkorna och toppa med dem och en dillvippa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.