Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råriven äppelpaj

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Jättegod äppelpaj som passar bäst att göra av riktigt sura äpplen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop degen och klä en form med löstagbar botten, 23 cm i diameter. Pricka botten med en gaffel, låt stå i kylen i 30 min.
  2. Fyllning: Rör margarin och socker smidigt. Tillsätt ägg och majsstärkelse. Riv äpplena med skal och rör ner rivet i smeten. Bred ut i formen.
  3. Grädda i 225°, 15 min. Sänk sen till 175° och fortsätt grädda i 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.