Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råstekt dragonpotatis med entrecotê

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt att laga och smakar underbart

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen tunt Värm en stekpanna och lägg i matfett. Sänk temperaturen till medelvärme. Lägg i lite dragon och ostkrydda eller ost. Salta och peppra potatisskivorna. Stek dem gyllenbruna.
  2. Smaka av när de är nästan färdiga och smaksätt med mera salt, peppar, dragon och/eller ost. Salta och peppra entrecotên och stek dem till en personlig konsistens. (Blodig, medium eller genomstekt).
  3. Häll i matlagningsgrädden, lite dragon och soya. Smaka av med ev. mer ost(krydda) eller andra ingående kryddor.
  4. Låt koka några minuter och servera med potatisen och ev. en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.