När min yngste pojk arbetade som kock på Stenabåtarna i Göteborg serverades denna underbara sås till kokt torsk. Hemma har han gjort den till kokt kyckling och den är underbar även till frikadeller av alla slag. Han berättade att personalen åt sås med bara bröd till, de tyckte så mycket om den.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Faktiskt håller jag med. Det var en mycket god cyrrysås.
Absolut den godaste currysås jag har smakat!
Tyckte absolut inte om detta recept. Hade den tillsammans med middagen för 5 st personer och ALLA tyckte att denna såsen inte smakde ngt. Skulle förslå att man tillsatte mer cayennepeppar, curry. Kunde även hälla i lite färsk chili.
Smaka den här såsen idag. Vi tyckte att den var god jag tog i så mycket curry som du föreslog med den sttarka styrkan på curryn och de blev bra smak.
Mycket god och smarrig sås. Fick smaka den hos Gillsan.
den va god gör om den igen
Jepp här är jag- Lill kocken själv som "snodde" denna såsen på stena :) . Såg ett inlägg där personen ifråga inte tyckte det smakade något, den måste kryddat för snålt bara ;) a och o i matlagning är ju dock att smaka sig fram :) . Om ni mot all förmodan får lite sås över efter middagen så kan jag rekomendera att reda till den så den blir lite tjockare och blanda i lite fisk och räkor + eventuella grönsaker om så önskas. Blir en KLOCKREN fisk-soppa jag lovar. Allt för mig. Lycka till med såsen/Richard
Smakade jättegott .Tack för receptet. mvh Jocke
En kanongod currysås som jag alltid gör numera när jag ska ha det ! Högsta betyg från mig!
Vi älskar den här såsen! Ibland har vi den till kyckling, ibland till fläskfilé. Och ibland fisk. Den är god och stark:-)
Väldigt god sås, går ej att jämnföra med såspåsarna man köper i affären..
Oj så go den var! Vi åt den till friterad kyckling med ris till. Blev så gott! Jag tog hälften "vanlig" curry och hälften curry vindaloo som är lite starkare, det blev lagom sting tyckte vi. Tack så mycket för receptet :-)
Grym!