Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ricottacrème med jordgubbssås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Underbart gott och väldigt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ricotacrème: Blanda ihop ricotta, grädde, socker, vaniljstång och äggula. Koka upp tills små bubblor bildas. Rör om, tag bort vaniljstången, häll upp i portionskålar. Täck över och låt vila 1 timme.
  2. Jordgubbsås: Mixa jordgubbar och florsocker, passera genom en sil. Gör en spegel av såsen, lägg upp ricottacrèmen i mitten. Dekorera med citronstrimlor och ev citronmeliss

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.