Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodiga pumphuvuden

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En mycket omtyckt efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av ett lock på apelsinerna i sicksack mönster. Gröp ur apelsinerna och skär ut ögon och mun som på en pumpa ställ sedan in dem i frysen. Tänk på att lägga locken brevid annars så fryser de fast på apelsinen.
  2. När apelsinerna är frysta så fyll dem med jordgubbsglass och ställ sedan in i frysen igen.
  3. När det är dags för servering så ringla över jordgubbssåsen så det ser ut som det rinner blod ur huvudet och sätt på locket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.