Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fingrar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Läskigt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, socker och margarin till en deg som får vila 30 minuter i kylskåp.
  2. Skålla och skala mandlarna. Tag upp degen på bakbord och dela den i två bitar. Dela varje bit i 20 mindre bitar som rullas ut till fingrar. Tryck fast en mandel i varje "finger".
  3. Grädda i 175° i ca 10 minuter. Låt svalna på galler.
  4. Måla änden på fingret blodigt röd och mandlarna svarta eller röda med hushållsfärg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • a-aamanda 29 oktober 2009

    jag har letat överallt efter det här receptet, just det här! några kompisar gjorde dom här fingrarna för två år sen, och dom var goda och läskiga! Och jag ska medverka i en halloween kväll i ryttarföreningen som jag är med i, och äntligen hittade jag rätt recept ! (: tack så mkt ! (:

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.