Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris- och kasslergratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb och lättlagad gratäng som är god och lättäten.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Koka riset enligt förpackningen. Tärna paprika och kassler och bryn det lätt med champinjonerna. Smörj en ugnssäkerform. Lägg ner riset i botten av formen och lägg sedan i kassler, paprika och champinjoner. vispa grädden eller crème fraichen med ketchupen och bred ut den över gratängen. Gratinera i 5-10 min, tills den har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 11 januari 2009

    Supergott. Bytte ut champinjoner mot kantareller och kryddade med chilipulver istället för ketchup. En rätt som jag kommer att göra fler gånger. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.