Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ungarnas favorit. Jag kokar så att jag kan dela i 2 olika grytor sedan lägger jag i mustiga kryddor och grönsaker till oss vuxna. Lägg i det du har i kylen eller det som passar för stunden. Oändliga variationer, fantasin sätter inga gränser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärsen tillsammans med kryddorna. Lägg i kastrull och strimla det som ska och lägg ned resterande.
  2. Värm upp. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.