Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En salig blandning av bacon, vitt torrt vin och grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

1 Fräs lök och bacon i smör och raspolja ien gryta tills löken är genomskinlig 2 Tillsätt buljong och vin.Låt koka upp. Rör ner riset och krydda med svartpeppar. Låt riset sjuda på svag värme. 3 Tillsätt de frysta grönsakerna och basilikan. Sjud fem minuter till så att allt blir genomvarmt. 4 Rör ner permansanosten. Servera i portionsformarmed lite extra svartpeppar sallat, coctiltomater, basilika och baguett

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.