Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto med grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull, tillsätt riset och löken. Låt det fräsa utan att få färg. Slå på det vita vinet och låt det sjuda in. Tillsätt lite buljong i taget och låt det sjuda in under omrörning. Risotton ska sjuda utan lock för att få krämig konsustens. Mot slutet tillsätts grönsakerna som får tillagas i risotton. Slutligen tillsätt riven ost. Smaka av med salt och peppar. Serverar t ex med vitlök och rosmarinstekt kycklingfilè.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 25 augusti 2009

    Det här var verkligen gott. Passade bra för jag hade både vin och grönsaker över sen helgen. Jag grillade kycklinglår som jag hade till. Kommer att göra risotton fler gånger. Tack för receptet. Kram Disen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.